Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

40120 SARBASAN FRANÇA

El grup URGASA

El grup URGASA

El grup disposa de la major producció de guatlles a Europa. A Espanya, produeix anualment més de 45 milions de guatlles joves i a França, més de 24 milions.

L'empresa URGASA es va establir el 1980 a Juneda (Lleida), amb un únic escorxador de guatlles. A causa d'una alta demanda, la companyia va prosperar ràpidament i va invertir en granges de cria, engreix i incubació, per controlar així el seu propi cicle de producció. Paral·lelament, es va desenvolupar el comerç d'ocells seleccionats per recuperar els territoris de caça.

El 1988, l'empresa va adquirir un escorxador de guatlles a Zuera (Saragossa). Tot seguit, es desenvolupa l'exportació de guatlles a França i arreu d'Europa.

La internacionalització del grup neix el 2006 amb l'adquisició de Caillor SA, líder francès del sector, la qual cosa transforma el grup en un referent europeu dins el sector de les guatlles.

En els darrers anys, el grup ha anat augmentant les exportacions i la seva expansió més enllà de les fronteres d'Europa. Aquest creixement ha estat possible gràcies a la imatge irreprensible i polida dels seus productes congelats i la feina dels seus equips.

© 2024 CAILLOR | Avís legal
Si continueu navegant per aquest lloc web, accepteu l'ús de les galetes. Saber-ne més.
D'acord